drama

Sinopsis Drama Hari Kita Jatuh Cinta (2021)

drama hari kita jatuh cinta

Sinopsis Drama Hari Kita Jatuh Cinta. Jangan lupa untuk menonton drama ‘Hari Kita Jatuh Cinta’ yang akan ditayangkan di saluran Awesome TV. Antara pelakon utama dalam cerita ini adalah Intan Ladyana, Azlee Khairi, Oktovia Manrose dan Gambit Saifullah. Berikut merupakan Sinopsis Drama Hari Kita Jatuh Cinta untuk bacaan anda.

 

sinopsis drama hari kita jatuh cinta

Sinopsis Drama Hari Kita Jatuh Cinta

 

Keseluruhan drama ini mempunyai 18 episod dan akan mula ditayangkan pada 1 Febuari 2021 ini. Drama ini juga merupakan drama yang diadaptasi dari sebuah novel.

Ini pula senarai pelakon dalam drama hari kita jatuh cinta yang terdiri daripada Intan Ladyana, Azlee Khairi, Oktovia Manrose, Gambit Saifullah, Trisha Ooi, Azza Elite, Lydiawati, Zainol Macwilson, Shah Khan, Puteri Khareeza, Halmey Hamdan, Mas Anizan, Naim Shamshol

Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

SINOPSIS 

Pertemuan tidak sengaja di antara Mariam Sophia dan Yusof Farhan menimbulkan bibit-bibit cinta di antara dua hati yang sudah lama memendam duka. Konflik keluarga dan luka akibat hubungan cinta di masa lalu. Mampukah Mariam dan Farhan menempuh dugaan ini bersama dan hidup bahagia selamanya?

The Latest

To Top