Uncategorized

Big Stage 2020 Final Live

Big Stage 2020 Final Live

Big Stage 2020 Final Live. Minggu ini merupakan minggu final big stage 2020. Minggu lepas kita dapat saksikan 1 orang peserta tersingkir iaitu Farisha Airis. Jadi Minggu ini, hanya 5 orang peserta yang akan berentap di pentas final. Siapakah yang akan bergelar juara big stage 2020?

Untuk pengetahuan anda, Musim ini merupakan musim ketiga tayangan Big Stage dan katanya ada banyak perubahan yang telah dilakukan. Betul lah tu. Mungkin sebab PKPP dan juga untuk memberi nafas baru kepada rancangan realiti ini.

Untuk musim ini juga, tiada peserta dari luar negara yang akan menjadi peserta seperti musim lepas. 100% bakat tempatan yang akan dipertandingkan.

Big Stage 2020 Final Live

Anda sudah bersedia untuk tonton persembahan big stage 2020 final ini? Jom kita tonton di bawah.

Bagi anda yang terlepas persembahan minggu keempat, anda boleh tonton semula di sini (klik).

 

Big Stage 2020 Final Live

**klik link dekat nama peserta untuk baca biodata mereka tau!

Peserta Lelaki : Fadh Majid, Azzam Sham, Hafiz Zainal, Dinie Rashid, Usop, Qody, Yamani Abdillah dan Amir Hassan

big stage

Peserta Perempuan : Hanie Soraya, Farisha Iris, Nana Sheme dan Sandra Dianne.

Nampaknya macam ramai peserta yang dah ada nama dalam dunia seni pun turut sama bersaing kali ini. hehe.

Link Live Streaming

  • Jom tonton Konsert Big Stage 2020 final live.

p/s : Tolong refresh banyak kali ya sampai live streaming muncul.

Jom join group fb >> BIG STAGE LIVE << untuk live streaming.

Big Stage : Senarai Peserta Big Stage 2020

 

Itulah serba sedikit info berkaitan rancangan baru ini. Kalau anda nak info tambahan, anda boleh like page >> Big Stage Fan Base << untuk maklumat terkini berkaitan rancangan ini.

Semoga para peserta terus fokus untuk menghabiskan baki persembahan mereka di pentas big stage 2020.

Selamat menonton.

Most Popular

To Top