Big Stage 2020

Live Streaming Konsert Big Stage Tribute Untuk Sandra 2020

Live Streaming Konsert Big Stage Tribute Untuk Sandra 2020 . Baru-baru ini kita mendapat berita pemergian Almarhummah Sandra Diane ke ramatullah selepas tidak sedarkan diri setelah terlibat dalam satu kemalangan. Sandra merupakan antara barisan peserta big stage 2020 dan dia sempat membuat persembahan sehingga minggu ke 2 sahaja.

Untuk pengetahuan anda, Musim ini merupakan musim ketiga tayangan Big Stage dan katanya ada banyak perubahan yang telah dilakukan. Betul lah tu. Mungkin sebab PKPP dan juga untuk memberi nafas baru kepada rancangan realiti ini.

konsert big stage tribute untuk sandra

Untuk musim ini juga, tiada peserta dari luar negara yang akan menjadi peserta seperti musim lepas. 100% bakat tempatan yang akan dipertandingkan. Siapakah peserta big stage 2020 yang akan bertanding nanti?

Artikel Menarik : Beli Action Camera dengan Lazada.

Live Streaming Konsert Big Stage Tribute Untuk Sandra 2020

**klik link dekat nama peserta untuk baca biodata mereka tau!

Peserta Lelaki : Fadh Majid, Azzam Sham, Hafiz Zainal, Dinie Rashid, Usop, Qody, Yamani Abdillah dan Amir Hassan

big stage

Peserta Perempuan : Hanie Soraya, Farisha Iris, Nana Sheme dan Sandra Dianne.

Nampaknya macam ramai peserta yang dah ada nama dalam dunia seni pun turut sama bersaing kali ini. hehe.

Link Live Streaming

 

p/s : Tolong refresh banyak kali ya sampai live streaming muncul.

Jom join group fb >> BIG STAGE LIVE << untuk live streaming.

Big Stage : Senarai Peserta Big Stage 2020

 

Itulah serba sedikit info berkaitan rancangan baru ini. Kalau anda nak info tambahan, anda boleh like page >> Big Stage Fan Base << untuk maklumat terkini berkaitan rancangan ini.

Semoga konsert big stage tribute untuk sandra ini dapat mencungkil kembali kenangan kita dengan Sandra. Al-Fatihah.

Most Popular

To Top