Big Stage 2020

Live Streaming Big Stage 2020 Minggu 7 (Separuh Akhir)

big stage 2020 minggu 7

Live Streaming Konsert Big Stage 2020 Minggu 7 (Separuh Akhir). Minggu ini merupakan minggu ke 7 big stage 2020. Minggu lepas kita dapat saksikan 2 orang peserta tersingkir iaitu Nana Sheme dan juga Hafiz Zainal. Manakala Dinie Rashid mendapat imuniti daripada juri. Dan minggu ini para peserta akan kembali bertanding seperti biasa. Siapa pula yang akan tersingkir pada minggu ini? Jom kita saksikan dibawah.

Untuk pengetahuan anda, Musim ini merupakan musim ketiga tayangan Big Stage dan katanya ada banyak perubahan yang telah dilakukan. Betul lah tu. Mungkin sebab PKPP dan juga untuk memberi nafas baru kepada rancangan realiti ini.

big stage 2020 minggu 7

Untuk musim ini juga, tiada peserta dari luar negara yang akan menjadi peserta seperti musim lepas. 100% bakat tempatan yang akan dipertandingkan. Siapakah peserta big stage 2020 yang akan bertanding nanti?

Anda sudah bersedia untuk tonton persembahan big stage 2020 minggu 7 ini? Jom kita tonton di bawah.

Bagi anda yang terlepas persembahan minggu keempat, anda boleh tonton semula di sini (klik).

 

Live Streaming Konsert Big Stage 2020 Minggu 7 (Separuh Akhir)

**klik link dekat nama peserta untuk baca biodata mereka tau!

Peserta Lelaki : Fadh Majid, Azzam Sham, Hafiz Zainal, Dinie Rashid, Usop, Qody, Yamani Abdillah dan Amir Hassan

big stage

Peserta Perempuan : Hanie Soraya, Farisha Iris, Nana Sheme dan Sandra Dianne.

Nampaknya macam ramai peserta yang dah ada nama dalam dunia seni pun turut sama bersaing kali ini. hehe.

Link Live Streaming

  • Jom tontonLive Streaming Konsert Big Stage 2020 Minggu 6

p/s : Tolong refresh banyak kali ya sampai live streaming muncul.

Jom join group fb >> BIG STAGE LIVE << untuk live streaming.

Big Stage : Senarai Peserta Big Stage 2020

 

Itulah serba sedikit info berkaitan rancangan baru ini. Kalau anda nak info tambahan, anda boleh like page >> Big Stage Fan Base << untuk maklumat terkini berkaitan rancangan ini.

Semoga para peserta terus fokus untuk menghabiskan baki persembahan mereka di pentas big stage 2020.

Selesai konsert big stage 2020 minggu 7 ini, bermakna para peserta yang tinggal akan layak ke pentas final pada minggu hadapan.

Teruskan sokongan anda kepada mereka!

Most Popular

To Top