Kaki Drama : Drama Pengantin Satu Malam Episod 14 Full

Drama Pengantin Satu Malam Episod 14 Full. drama adaptasi novel ‘Pengantin Satu Malam’ karya Sophilea di slot Akasia TV3 akan menggantikan drama  7 hari mencintaiku 2. Antara barisan pelakonnya adalah Nazim Othman, Amelia Henderson, Fizo Omar dan Afifah Nasir.

Tarikh Mula Tayangan : 18 Ogos 2020, Bil Episod : 28, Waktu Tayangan : Isnin-Jumaat, 7:00 malam

pengantin satu malam

Bagi yang belum tengok episod 13, korang boleh layan di sini (klik).

Senarai Pelakon yang terlibat adalah Nazim Othman, Amelia Henderson, Fizo Omar, Afifah Nasir, Mustapha Kamal, Susan Manen, Edika Yusof, Sanjna Suri, Sharifah Shahora, Norish Karman, Farisha Irwayu.

Anda dah baca biodata Nazim Othman? Jom baca di sini (klik).

Drama Pengantin Satu Malam Episod 14 Full

Zahred Hadri yang membenci wanita dan  Zulaikha Nasreen yang terdesak.

Zahred ketawa sinis.

“Tolak? Berapa? Seribu sebulan? Kemudian sehingga seratus bulan. Seratus bulan baru selesai? Berapa lama tu? Lapan tahun tiga bulan. Apa awak yakin selama itu awak akan terus bekerja di sini?” Sinis suara Zahred bertanya.

Zulaikha yang masih berdiri sedikit menggeletar. Dia harus kuat. Dia kena cuba dapatkan. Ini saja jalan yang dia ada.

Jom tengok drama pengantin satu malam episod 14 di bawah ini.

 

p/s : tolong refresh banyak kali sampai video penuh keluar ya.

Anda dah tengok episod 14? Jom sambung tengok episod 15 di sini (klik).

Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

 

Drama Pengantin Satu Malam Episod 1 Full

“Saya tak nak rumah awak.”

“Saya tak ada apa-apa lagi nak dicagarkan sebagai ganti pinjaman saya. Tanah di kampung bukan sepenuhnya nama ayah saya. Saya merayu tuan. Izinkan saya buat pinjaman dari syarikat.”

Dia benar-benar mengharap ihsan Zahred.

“A night with me… Dan seratus ribu akan jadi milik awak.”

Drama Pengantin 1 Malam Episod 1 Full

Jangan lupa untuk kongsikan drama pengantin satu malam episod 14 full ini di facebook anda!

Terima kasih.