Big Stage 2020

Live Streaming Konsert Big Stage 2020 Minggu 1

Live Streaming Konsert Big Stage 2020 Minggu 1

Live Streaming Konsert Big Stage 2020 Minggu 1. Pada 4.8.2020 telah berlangsungnya satu sidang media bagi memperkenalkan barisan peserta big stage 2020. Pasti ramai yang tidak sabar nak tengok rancangan realiti yang menghimpunkan penyanyi-penyanyi baru di atas satu pentas.

Untuk pengetahuan anda, Musim ini merupakan musim ketiga tayangan Big Stage dan katanya ada banyak perubahan yang telah dilakukan. Betul lah tu. Mungkin sebab PKPP dan juga untuk memberi nafas baru kepada rancangan realiti ini.

Live Streaming Konsert Big Stage 2020 Minggu 1

Untuk musim ini juga, tiada peserta dari luar negara yang akan menjadi peserta seperti musim lepas. 100% bakat tempatan yang akan dipertandingkan. Siapakah peserta big stage 2020 yang akan bertanding nanti?

Artikel Menarik : Beli Action Camera dengan Lazada.

Live Streaming Konsert Big Stage 2020 Minggu 1

**klik link dekat nama peserta untuk baca biodata mereka tau!

Peserta Lelaki : Fadh Majid, Azzam Sham, Hafiz Zainal, Dinie Rashid, Usop, Qody, Yamani Abdillah dan Amir Hassan.

Peserta Perempuan : Hanie Soraya, Farisha Iris, Nana Sheme dan Sandra Dianne.

Nampaknya macam ramai peserta yang dah ada nama dalam dunia seni pun turut sama bersaing kali ini. hehe.

Link Live Streaming

 

p/s : Tolong refresh banyak kali ya sampai live streaming muncul.

Jom join group fb >> BIG STAGE LIVE << untuk live streaming.

Big Stage : Senarai Peserta Big Stage 2020

 

Itulah serba sedikit info berkaitan rancangan baru ini. Kalau anda nak info tambahan, anda boleh like page >> Big Stage Fan Base << untuk maklumat terkini berkaitan rancangan ini.

 

Most Popular

To Top