Big Stage 2020

Biodata Nana Sheme Peserta Big Stage 2020.

biodata nana sheme

Biodata Nana Sheme Peserta Big Stage 2020. Nana Sheme terkenal dengan lagu ” Hantu Atau Buaya ” pada satu ketika dahulu. Terbaru dia kembali aktif dalam bidang nyanyian dan kini dia merupakan salah seorang peserta big stage 2020.

Mesti korang ingat dengan Nana Sheme kan. Lagu dia memang viral dulu. Bila buka radio saja, mesti akan dengar lagu hantu atau buaya. hahaha tiba-tiba aku teringat kenangan dengan lagu tu.

Bagi yang belum kenal dengan Nana, korang boleh baca biodata di bawah ini.

biodata nana sheme

 

Biodata Nana Sheme Peserta Big Stage 2020.

Nama penuh : Nur Nabilah Hashimi.

Nama Artis, Nana Sheme.

Berumur 25 tahun.

Kelahiran Kuching, Sarawak pada 20 Mei 1995.

Anak sulung dari empat orang adik-beradik.

Berkelulusan dalam bidang Pengajian Pengurusan Pembinaan dari Fakulti Senibina, Perancangan dan Ukur daripada Universiti Teknologi MARA (UiTM).

biodata nana sheme

 

Rangkaian lagu dipopularkannya seperti Permintaan Hati (single pertama), Hantu Atau Buaya, Boleh Blah, Santai (feat. Eyza Bahra), Jom Coffee Coffee, Cemburu dan Ragu-Ragu.

Instagramnya yang menggunakan nama akaun @nanaasheme sehingga kini mempunyai lebih 205,000 pengikut.

Anda dah tahu siapa peserta big stage 2020? Kalau belum, jom baca di sini (klik).

 

biodata nana sheme

 

Harapnya Nana tak sia-sia kan bakat yang ada pada dirinya. Terus belajar dan menjadi penyanyi yang hebat di masa akan datang. Rugilah kan kalau tak guna bakat yang dia ada kan.

Mampukah nana menjuarai Big Stage 2020 musim ini? Memang menarik untuk kita saksikan. Jangan lupa kongsikan biodata nana sheme ini di facebook korang tau.

Terima kasih.

 

 

Most Popular

To Top