Info

Cara Tukar Password Cimb Clicks 2020

tukar password cimb clicks

Cara Tukar Password Cimb Clicks 2020. Perbankan online sememangnya menjadi tumpuan kerana ramai yang berurusan di atas talian sama ada untuk membuat pembelian mahu pun pembayaran.

Pembankan online juga lebih mudah untuk digunakan dan sangat mesra pengguna. Sebab itulah mereka menjadi pilihan utama terutamanya rakyat Malaysia.

Laman Web Cimb Clicks antara laman web yang ramai guna untuk berurusan di atas talian.

 

tukar password cimb clicks

 

Antara masalah utama yang sering dihadapi pengguna adalah mereka lupa kata laluan cimb clicks mereka. Jadi macam mana nak tukar password cimb clicks tersebut?

Jom kami terangkan untuk anda.

Cara Tukar Password Cimb Clicks 2020

Kalau dulu, anda perlu telefon cimb untuk buat pertukaran password. Tapi sekarang anda tidak perlu untuk telefon lagi.

 

Semuanya anda boleh lakukan di atas talian sahaja.

Jom ikuti langkah – langkah di bawah.

  1. Masuk ke laman Web Cimbclicks.
  2. Kemudian pilih ke tempat anda Log in.
  3. Di bahagian bawah ada “Forgot password”. Klik pautan tersebut. Anda akan dapat laman seperti gambar di bawah.tukar password cimb clicks
  4. Klik pada pilih ” how you registered cimb clicks”. Pilih pilihan yang anda lakukan semasa mendaftar cimb clicks.
  5. Isi maklumat yang di minta.
  6. Kemudian masukkan password baru.
  7. Kemudian Request TAC dan masukkan di ruangan yang di minta.
  8. Selesai.

Itu sahaja. Lepas anda masukkan Tac number tu, bermakna anda telah berjaya menukar kata laluan cimb clicks anda. Lepas tu, korang tulislah dekat mana-mana supaya tak lupa dah password tu. hehe.

Kalau korang masih tak faham. Boleh tonton video dibawah ini.


Semoga perkongsian kami berkaitan cara menukar password cimb clicks ini membantu anda. Silakan Share untuk kegunaan semua ya.

 

Terima Kasih.

 

Most Popular

To Top