Info

Cara Buat Kad ATM CIMB Bank 2020

Cara Buat Kad ATM CIMB Bank

Cara buat Kad ATM CIMB Bank. Macam mana nak tahu baki duit dalam bank kalau tak ada kad atm. Mungkin ramai yang tertanya-tanya cara dia kan. Salah satu caranya adalah dengan menggunakan Cimb Clicks untuk semak baki yang ada dalam akaun bank anda.

Kalau tak ada akaun cimb, korang boleh daftar secara online atau buat kad atm baru. Mungkin ada antara pembaca blog ini yang terlupa atau tak pernah pun buat kad atm cimb bank, Jadi, aku buat entri ni khas untuk korang ya. Untuk pengetahuan korang, cara buat kad ATM CIMB Bank ni mudah je cara dia.Bagaimana ?

Baca juga : Cara mohon BPN 2020 online.

Cara Buat Kad ATM CIMB Bank

Cara Buat Kad ATM CIMB Bank

Bagaimana pula kalau nak buat kad atm cimb secara online? Sebenarnya tidak boleh buat secara online. Anda kena ke cawangan Cimb terdekat. Anda hanya perlu ikut langkah-langkah mudah yang kami kongsi kan dibawah ni ya.

Cara-caranya adalah :

1. Pergi CIMB Bank terdekat.*Bawa I/C dan no account bank anda.
2. Ambil Number giliran anda.
3. Setelah number giliran anda di panggil, maka terus ke kaunter dan minta untuk buat kad atm.
4. Korang tunggu kejap dan akan dapat kad Atm korang tu.
5. boleh balik rumah. hehe

Cara Buat Kad ATM CIMB Bank

Mudahkan cara nak buat kad ATM CIMB Bank ni. Kalau  kad hilang atau kena telan ke. boleh je berurusan di kaunter cimb bank terdekat ya. Harap ni membantu korang.

sekian.

Most Popular

To Top