Gadget

GAMBAR DAN HARGA OPPO R9S BLACK EDITION DI MALAYSIA ! CANTIK KAN !

GAMBAR DAN HARGA OPPO R9S BLACK EDITION DI MALAYSIA !

GAMBAR DAN HARGA OPPO R9S BLACK EDITION DI MALAYSIA ! | Baru-baru ini, Oppo Malaysia telah melancarkan satu edisi baru dari rangkaian Oppo R9s iaitu Oppo R9s Black Edition . Edisi baru ini di katakan lebih menarik dan mempunyai beberapa kelengkapan baru berbanding edisi sebelum ini.

Tetapi tumpuannya masih kepada Warna Oppo r9s black edition ini berbanding spesifikasi telefon berkenaan. Jom layan GAMBAR OPPO R9S BLACK EDITION DI MALAYSIA !

GAMBAR OPPO R9S BLACK EDITION DI MALAYSIA !

GAMBAR DAN HARGA OPPO R9S BLACK EDITION DI MALAYSIA !
Oppo R9s Black Edition
GAMBAR DAN HARGA OPPO R9S BLACK EDITION DI MALAYSIA !
Oppo R9s Black Edition
GAMBAR DAN HARGA OPPO R9S BLACK EDITION DI MALAYSIA !
Gambar Oppo R9s Black Edition

HARGA OPPO R9S BLACK EDITION DI MALAYSIA !

RM 1, 828

Harganya memang menarik perhatian terutamanya yang betul-betul meminati jenama oppo. Antara kelebihan memiliki telefon bimbit jenama oppo ini adalah telefon ini mempunyai kamera yang sangat berkualiti dan akan memberi anda kepuasan menggunakan camera yang di sediakan.

Bagi yang berminat boleh dapat kan di sini – Oppo R9S Black edition !

Oppo R9s black edition ini juga memperkenalkan duta rasmi mereka untuk model tersebut iaitu Nealofa ! wajah cantik bersama dengan handphone cantik. mesti meletop- letop punya lah . hehehe siapa perasan yang Oppo juga penaja rasmi Maharaja lawak Mega !

neelofa
Neelofa Duta Oppo R9s Black Edition

Penutup .

Memang menjadi idaman untuk memiliki jenama oppo ni, kalau korang jenis yang minat design lawa-lawa, oppo juga mempunyai design seakan-akan jenama terkenal iaitu I phone. ada yang cakap, dari beli iphone , baik beli oppo. hehehe

Semoga entri GAMBAR DAN HARGA OPPO R9S BLACK EDITION DI MALAYSIA ! membantu korang membuat penilaian yang terbaik mengenai edisi terbaru jenama oppo yang berada di pasaran ini. selamat membeli !

Sekian .

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Latest

To Top