Artis Malaysia

PAK NIL GANTI NAJIP ALI DALAM MAHARAJA LAWAK MEGA !

PAK NIL GANTI NAJIP ALI DALAM MAHARAJA LAWAK MEGA !

PAK NIL GANTI NAJIP ALI DALAM MAHARAJA LAWAK MEGA ! • Sejak minggu lalu nama Najip ali sentiasa menjadi sebutan ekoran kontroversinya dalam satu program di singapura. Ia berikutan kenyataannya dalam satu program bual bicara di singapura yang dikatakan mengutuk perdana Menteri Kesayangan Ramai iaitu DS Najib .

Untuk pengetahuan korang , Najip ali merupakan Pengkritik Maharaja Lawak Mega 2017 . atas sebab itu, beliau di gugurkan dari menjadi juri dan pengkritik Maharajalawak mega 2017. dan siapa yang ganti Najip ali ? ya jawapannya adalah Paknil !

PAK NIL GANTI NAJIP ALI DALAM MAHARAJA LAWAK MEGA !

Sememangnya Najip ali dan Pak nil bukanlah orang asing. style dan gaya mereka juga lebih kurang sama. dengan kemasukan pak nil ini menjadikan juri maharajalawak mega 2017 kali ini di barisi oleh 3 juri dari malaysia dan 1 juri dari Indonesia.

Kalau setakat ini , Pak nil jadi juri di MLM . aku rasa okay jer tak ada kontroversi setakat 2 minggu ini . dan komen pak nil juga direct to the point. peminat dengar pun sedap jer. jadi, maksud aku adalah penukaran Najip Ali dan Pak nil tidak mengganggu perjalanan MLM 2017 .

Kesimpulan .

Kisah Najip Ali sudah selesai, tak perlu di besarkan lagi . dan kini maharajalawak mega menuju ke pentas Final mereka ! sudah pasti ramai yang akan menantikan siapa juara mlm 2017 . jadi kita boleh fokus ke arah itu .

Sekian .

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Latest

To Top