Info

KEPUTUSAN SUKU AKHIR PERTAMA PIALA FA 2017 !

KEPUTUSAN SUKU AKHIR PERTAMA PIALA FA 2017 ! • Hari ini telah berlangsung pusingan pertama Suku Akhir  Piala Fa 2017. Sebanyak 4 perlawanan yang berlangsung sebentar tadi dan berikut merupakan KEPUTUSAN SUKU AKHIR PERTAMA PIALA FA 2017 !

KEPUTUSAN SUKU AKHIR PERTAMA PIALA FA 2017 !

KEPUTUSAN SUKU AKHIR PERTAMA PIALA FA 2017 !

Pahang berpesta Gol ketika menentang JDT di Stadium Darul Makmur. Penjaring gol bagi pasukan pahang adalah Ahmad Syamim Yahya, Matheus Alves dan Chinedu Dike . Manakala gol tunggal JDT di jaringkan oleh Marcos Antonio.

Negeri sembilan membawa bekal 1 gol dari sabah sebelum aksi kedua nanti. Gol Negeri Sembilan di jaringkan oleh Marka Simic pada minit ke 26.

Di stadium darul aman, Kedah berpesta gol dengan 6 gol berjaya di hasilkan menentak PKNP. 1 Jaringan sendiri dari pasukan lawan, Fitri omar, Liridon, ken ilso dan syafiq ahmad masing-masing merupakan penjaring gol untuk kedah. PKNP FC pula memeroleh 1 gol hasil jaringan Khairul Asyraf Ramli.

Perlawanan terakhir pula melibatkan Terengganu dan Sarawak di Terengganu. Jarinan gol oleh Lee jang ho memberi kedudukan selesa buat sarawak kerana berjaya membawa pulang gol di laman lawan. Manakala ,Federica Falcone menjaringkan gol untuk pasukan terengganu.

JDT dan Negeri sembilan dan sarawak dan pknp akan bermain di gelanggang sendiri manakala kedah , Pahang,terengganu dan sabah akan bermain di gelanggang lawan pada pusingan kedua suku akhir piala fa 2017 nanti.

Itulah serba sedikit KEPUTUSAN SUKU AKHIR PERTAMA PIALA FA 2017 , di harap anda semua sentiasa bersama blog ini untuk keputusan perlawanan pusingan kedua suku akhir piala Fa nanti.

Sekian

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Latest

To Top