Info

3 FAKTA KEJAYAAN AZIZUL HASNI AWANG YANG KITA KENA CONTOHI !

3 FAKTA KEJAYAAN AZIZUL HASNI AWANG YANG KITA KENA CONTOHI ! |  Semalam waktu malaysia , Azizul Hasni Awang telah di nobatkan sebagai pemenang acara kierin dunia ! Setelah sekian lama mencuba , akhirnya azizul hasni awang berjaya memenangi kejohanan tersebut. Tapi ramai yang tak tahu ada fakta di sebalik kejayaannya. Berikut merupakan 3 FAKTA KEJAYAAN AZIZUL HASNI AWANG YANG KITA KENA CONTOHI !

Image may contain: 1 person

3 FAKTA KEJAYAAN AZIZUL HASNI AWANG YANG KITA KENA CONTOHI !

1. Beliau bermula dari belakang ketika acara itu berlangsung .

Kalau anda tonton video kejohanan itu semalam pasti anda takut ketika permulaan perlawanan tersebut kerana beliau bermula di number 4 dan kemudian peserta lain memotongnya. Tetapi beliau bangkit atau itu mungkin strategi beliau untuk menjadi juara keirin dunia !

Tonton video kejayaan Azizul hasni awang di Juara keirin Dunia .[KLIK]

2. 10 tahun mencuba dan akhirnya beliau berjaya .

10 tahun mencuba ! itulah yang di luahkan oleh Azizul Hasni awang dalam satu video yang lain yang mana beliau berusaha walaupun gagal sebelum ini .

3. Usaha dan terus berusaha sehingga berjaya !

Tak kenal malu ketika kalah, itu kunci kejayaan beliau sehingga hari ini. dan sampai sekarang tiada siapa yang mampu mengganggu gugat posisi beliau di Malaysia.

3 fakta atau kunci kejayaan azizul Hasni awang ini perlu di contohi oleh kita semua. Beliaulah The Pocket Man dan sekarang beliau menjadi The King of Keirin ! berkat usaha beliau menjadikan beliau seperti mana hari ini .

Tahniah di ucapkan kepada Azizul atas kejayaan beliau dan pasti rakyat malaysia berbangga dengan kejayaan azizil hasni di pentas dunia dalam acara berbasikal ini. persoalanya siapakah pengganti beliau ?

Sekian .

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Latest

To Top