Info

CARA PADU UNTUK TINGKATKAN ADSENSE !

CARA PADU UNTUK TINGKATKAN ADSENSE ! • Baru-baru ini ramai di kalangan rakan blogger mencuba nasib untuk apply adsense . ia berikutan promosi besar-besaran yang di lakukan sendiri oleh adsense seperti mengalu-alukan pendaftaran blog baru .

adsense

Jadi ramai juga yang sudah memohon . Ada yang sudah di approve adsensenya ada yang masih menanti untuk di luluskan . Tak ada masalah, sebabnya setiap blog mempunyai kekuatan yang berbeza . kita hanya kena ikut flow blog kita . betul tak .

Kali ini aku nak kongsikan mengenai CARA PADU UNTUK TINGKATKAN ADSENSE !

Apa cara padu tu ?

1. Fokus kepada Traffic blog .

Traffic blog merupakan aset bagi sesebuah blog . Kalau traffic blog kurang, tolong usahakan bagi dia naik tinggi. Sebabnya adsense membayar kita berdasar klik dan juga traffic , kalau traffic banyak, kemungkinan untuk earning adsense meningkat juga ada .

2. Tulis entri berkenaan Insurance dapat earning banyak ?

YA ! Betul tu , kalau korang rajin dan mempunyai pengalaman menulis pasal insuran , maka tulislah , sebabnya setakat ini , aku dapat banyak earning dari syarikat insurans melalui adsense ni  . korang kena cuba .

RAHSIA !

Tulis seseuatu yang boleh menyebabkan earning adsense anda meningkat. dalam bahasa mudah, tulis entri yang menyebabkan pengiklanan mahukan . Contohnya , kita tulis mengenai insurans, syarikat insurans suka untuk meletakkan iklan mereka di post yang berkaitan. jarang kita buka blog pasal artis ada iklan insurans.

relevan ads at relevan target .

Aku harap sangat 2 CARA PADU UNTUK TINGKATKAN ADSENSE ! membantu korang menulis dan memperoleh earning yang banyak dengan adsense . Kalau korang maish blur blur blur dengan adsense ni , aku cadangkan korang beli ebook Raja Adsense Revive .

Ebook yang sangat membantu aku , ya ! aku pun ada satu, sebab tu aku cadangkan dekat korang . kalau korang serius nak buat duit dengan adsense lah. kalau tak serius , tak yah beli sebab rugikan korang ja .

Dapatkan di sini – Ebook Panduan Raja Adsense Revive .

Untuk yang terakhirnya, aku nak minta korang yang baca entri ni cuba try teknik yang aku kongsikan dengan korang mengenai CARA PADU UNTUK TINGKATKAN ADSENSE ! , beli dah cuba , korang komen di bawah mengenai hasilnya ya. aku nak tau juga, kot-kot tak jadi ka atau mana-mana yang boleh aku bantu ya. hehe

Sekian .

3 Comments

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Most Popular

To Top