Info

APA NAMA BURUNG UNGU DEKAT FACEBOOK TU ?

APA NAMA BURUNG UNGU DEKAT FACEBOOK TU ? •  Korang perasan tak ramai yang update mengenai  burung warna unggu di facebook . ramai juga tanya apa nama burung tu  . ada lagi yang tanya cara update stiker burung ungu dekat facebook dan ada juga yang tanya kenapa tak boleh update sticker burung ungu di facebook .

Mesti nak update juga kan . hehehe

Korang cari nama dia adalah Trash Dove .

trash dove viral di malaysia
Lawak pula bila tengok burung ni kan . hehe
Korang cubalah try trash dove a.k.a burung warna ungu yang viral di facebook tu . 
Oh ya, kalau korang nak try boleh ikut cara dalam tutorial ni – Cara letak sticker di status facebook .
hehe
Sekian .
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Most Popular

To Top