Duit Online

3 CARA MUDAH TINGKATKAN FOLLOWER INSTAGRAM !

CARA MUDAH TINGKATKAN FOLLOWER INSTAGRAM ! | Instagram merupakan antara medium panas atau hot dalam kalangan remaja sekarang ini . Pelbagai fungsi instagram telah di terokai oleh mereka .

cara tingkatkan follower instagram PERCUMA

Ini menyebabkan fungsi instagram telah di perluaskan kepada beberapa fungsi terbaru , korang nak tau tak fungsi kita ada account instagram ?

1. Tambah kawan
2. Post gambar
3. bisnes
4. Market

4 fungsi utama ini merupakan fungsi instagram yang di guna pakai oleh rakyat malaysia sekarang ni .

Fuhh, tapiii…

kalau instagram tanpa follower , 4 fungsi instagram ni tak bermakna pun .

sabar !  jangan takut , ni aku nak ajarkan ni . hehe

Teknik mudah untuk tingkatkan Follower instagram adalah seperti berikut .

1. Follow

Sebelum korang dapat follower yang banyak, korang kena rajin follow instagram orang lain . cara mudah jer tapi ramai yang kedekut nak buat . cubalah buat, mesti followers korang meningkat .

2. Like .

Rajin-rajinlah like gambar orang lain . korang masuk ke bahagian Explore , nanti ada gambar-gambar random  dekat sana , klik like dekat gambar-gambar dekat situ . nanti akan ada follower baru yang datang dari situ .

3. komen.

Ramai yang MALAS komen, tapi nak tambah follower insta ? macam mana tu ? komen merupakan relationship di antara kita dengan pemilik gambar atau account tersebut . mulakan dengan perkenalan terlebih dahulu supaya dia tak takut untuk follow kita .

Korang tengok dekat bawah ni Gambar mengenai peningkatan follower instagram !

TINGKATKAN FOLLOWER INSTAGRAM PERCUMA

cara tingkatkan follower instagram Percuma

Banyakkan, Mesti ramai yang nak taukan macam mana nak tingkatkan follower instagram macam dalam gambar di atas tu kan . Ramai yang dah cuba menggunakan Ebook Ig Kaboom untuk tingkatkan follower instagram mereka.

2 Gambar di atas merupakan BUKTI kejayaan yang mereka dah kecapi . korang nak jadi macam mereka ? trylah cari ebook Ig Kaboom tu .

Dapatkan di sini – Ebook Ig Kaboom .

CARA MUDAH TINGKATKAN FOLLOWER INSTAGRAM ! ini merupakan penulisan berdasarkan pengalaman aku sendiri dan juga panduan dari otai-otai media sosial yang lain . Semoga entri ini bermanfaat untuk kita semua .

Sekian .

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Most Popular

To Top