Info

GAMBAR MODEL KERETA JENAMA HAVAL !

GAMBAR MODEL KERETA JENAMA HAVAL ! – Sebenarnya aku baru dengar jenama Haval ini baru-baru ni. itu pun sebab aku ternampak iklan Kenderaan Berjenama Haval di TV. Haval sudah lama menapak di Malaysia . Sebelum ini di kenali sebagai Great Wall Malaysia . Sejak tahun lepas dengan pelancaran beberapa model baru pada tahun 2016 . Sebelum aku cerita serba sedikit mengenai Haval ini , jom kita layan GAMBAR MODEL KERETA JENAMA HAVAL ! .

GAMBAR MODEL KERETA JENAMA HAVAL !

Image may contain: 2 people, car
GAMBAR MODEL KERETA JENAMA HAVAL ! 3
Image may contain: car, tree, outdoor, nature and text

**gambar sumber Page Haval dan Paultan.org

Jenama Haval ini mungkin tidak se gah nama-nama model kenderaan besar di Malaysia. Namun apa yang aku nampak, dari segi design dan harga , ia cukup menarik minat rakyat malaysia memiliki kereta berjenama Haval ini .

Pada tahun lepas, Harval telah melancarkan model baru mereka iaitu Haval M4 . Harga permulaan bagi model terbabit adalah RM 53k . Bagi anda yang mahu tahu bagaimana model M4 tersebut, boleh rujuk gambar di atas , model kereta warna biru merupakan Haval M4 Elite .

Cantikkan model-model baru untuk Syarikat Haval ini. rasa macam nak beli pulak bila tengok GAMBAR MODEL KERETA JENAMA HAVAL ! . korang pula macam mana ? kalau korang nak beli,sila ke showroom berdekatan rumah anda.

sekian.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Latest

To Top