Info

CARA MEMOHON PERUMAHAN PR1MA !

CARA MEMOHON PERUMAHAN PR1MA ! |  Sejak di perkenal beberapa tahun yang lalu , Perbadanan PR1MA Malaysia ( PR1MA ) mula mendapat perhatian rakyat malaysia dalam menyediakan kawasan perumahan baru untuk di miliki.

PR1MA yang di tubuhkan pada 2012 bertujuan untuk merancang dan membina perumahan berkualiti yang bercirikan perumahan moden untuk rakyat berpendapatan sederhana . Ia merupakan salah satu usaha untuk memudahkan rakyat berpendapatan sederhana untuk memiliki rumah sendiri .

CARA MEMOHON RUMAH PR1MA !

1. Pendaftaran di laman web PR1MA
2. Membuat permohonan
3. Proses Pengundian .
4. Pembiayaan .
CARA MEMOHON PERUMAHAN PR1MA !
Anda perlu mengikuti semua langkah tersebut secara berperingkat sebelum anda memiliki PR1MA . Sebelum memohon, anda perlu tahu Syarat permohonan Perumahan PR1MA ini . Ia penting untuk di ketahui agar dapat mengelakkan rasa kecewa apabila permohonan anda di tolak .
Syarat Pemohonan PR1MA .
Setiap perkara mempunyai syarat yang perlu di patuhi . Jika anda ingin membeli rumah biasa dengan syarikat pemaju lain juga memerlukan anda mematuhi syarat yang di tetapkan . Begitu juga dengan Perumahan PR1MA . Untuk maklumat mengenai Syarat permohonan PR1MA anda boleh rujuk entri sebelum ini . Rujuk Pautan ini .

[+] SYARAT PERMOHONAN PR1MA [ klik ]

Korang pernah tak baca artikel mengenai perumahan PR1MA ini di media-media lain  ? sebenarnya untuk mendapat gambaran awal mengenai perumahan PR1MA, kita juga kena dapatkan maklumat terlebih dahulu selain dari mengenatahui cara dan syarat permohonan . 
Saya cadangkan untuk anda rujuk artikel yang di tulis di media baru-baru ini mengenai HOW TO PURCHASE A QUALITY HOME WITHOUT  BREAKING YOUR BANK dari the Star .

HOW TO PURCHASE A QUALITY HOME WITHOUT  BREAKING YOUR BANK [ KLIK ] 

Semoga Entri berkaitan CARA MEMOHON PERUMAHAN PR1MA ini mampu membantu kita semua untuk memiliki rumah sendiri. Untuk maklumat lanjut mengenai perumahan PR1MA di kawasan anda, boleh rujuk laman web rasmi PR1MA .
Sekian .

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Latest

To Top