Info

SONG JI HYO DAN KIM JONG KOOK TINGGALKAN RUNNINGMAN !

SONG JI HYO DAN KIM JONG KOOK TINGGALKAN RUNNINGMAN ! || Hampir memasuki bulan ke dua selepas Kang Gary meninggalkan Runningman, kini dua lagi ahli Runningman yang bakal meninggalkan Rancangan tersebut. Dua ahli tersebut adalah Song Ji Hyo dan Kim Jong Kook . Persoalan sekarang adalah kenapa song ji hyo dan kim jong kook tinggalkan runningman ? adakah mereka di pecat ? betul ke song ji hyo dan kim jong kook tinggalkan runningman ?

SONG JI HYO DAN KIM JONG KOOK TINGGALKAN RUNNINGMAN !

Menurut beberapa laporan media dari korea yang mengatakan Song ji hyo dan kim jong kook tidak mengetahui yang mereka akan mengundur diri dari runningman sebaliknya hanya mengetahuinya sejak isu ini berlegar.

Ternyata bukanlah dari mereka yang mahu berhenti sebaliknya ia adalah permintaan dari producer rancangan berkenaan. Berdasarkan tinjauan media, ramai yang mengecam tindakan tersebut dan mendakwa sudah cukup kang gary sahaja yang meninggalkan mereka tidak perlu ahli runningman yang lain untuk membuat perkara yang sama .

Malah ada di antara peminat yang ingin memboikot rancangan tersebut jika Kim jong kook dan Song ji hyo betul-betul meninggalkan runningman. Apa yang pasti dalam pemerhatian aku adalah Runningman bakal kehilangan peminatnya dari luar negara jika pengurangan ahli dalam rancangan tersebut. Apa pendapat anda setelah mengetahui SONG JI HYO DAN KIM JONG KOOK TINGGALKAN RUNNINGMAN ?

Sekian.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Latest

To Top