Artis Malaysia

HARITH ISKANDER JUARA THE MOST FUNNIEST PERSON IN THE WORLD !

HARITH ISKANDER JUARA THE MOST FUNNIEST PERSON IN THE WORLD ! || Telah di umumkan bahawa HARITH ISKANDER JUARA THE MOST FUNNIEST PERSON IN THE WORLD ! . Pelawak yang berasal dari Malaysia itu menyertai pertandingan The Funniest Person in the world baru-baru ini dan berjaya memasuki pentas Final pada 8 dec yang lalu.

HARITH ISKANDER JUARA THE MOST FUNNIEST PERSON IN THE WORLD !

Dengan format pertandingan yang mengumumkan pemenang selepas 24 jam pentas akhir itu , baru sahaja mengumumkan bahawa harith iskander merupakan the Most funniest person in the world. Beliau juga telah mengalahkan 88 pelawak dari seluruh dunia termasuk seorang lagi wakil dari Malaysia iaitu Dr Jason Leong .

Tak di nafikan yang lawak harith iskander merupakan lawak yang menggunakan otak dan memerlukan kita berfikir. aku secara personal suka lawak harith iskander daripada pelawak-pelawak yang lain.

Tahniah di ucapkan kepada Harith Iskander kerana berjaya memenangi pertandingan tersebut seterusnya di nobatkan sebagai HARITH ISKANDER JUARA THE MOST FUNNIEST PERSON IN THE WORLD ! yang telah berlangsung di Finland. pasti ia menjadi pembuka pintu rezeki beliau untuk beraksi di eropah nanti. Rakyat malaysia pasti berbangga dengan anda.

Sekian.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Latest

To Top