Artis Malaysia

DANIEL JUARA LAWAK SOLO 2016 !

DANIEL JUARA LAWAK SOLO 2016 ! || ” Kepala timun betul ” itulah trade mark yang melekat kepada juara lawak solo 2016 iaitu Daniel. Persembahan yang bersahaja dan tempo yang menarik dan on time menjadi lawak daniel adalah lawak yang terbaik .Sekali gus melayakkan beliau di nobatkan sebagai Juara Lawak Solo 2016 .

DANIEL JUARA LAWAK SOLO 2016 !

Saban minggu beliau memberikan persembahan yang terbaik sehinggakan hampir setiap minggu jugalah dia menjadi tumpuan peminatnya yang tidak sabar menantikan persembahannya di pentas lawak solo . Selain dari trade mark kepala timun, Daniel juga terkenal dengan gaya meniru artis lain di pentas lawak solo.

Shamsul yusuf, Salim , Jamal abdillah dan ramai lagi telah berjaya di tiru oleh daniel dalam persembahannya . Itulah antara kelebihan daniel dan menjadi pujian kepadanya apabila pihak juri juga turut bersependapat yang beliau mempunyai bakat yang luar biasa dalam dunia seni dan dunia lawak.

Tahniah DANIEL JUARA LAWAK SOLO 2016 !, Tempat kedua di menangi oleh Mat sabah, ketiga Fikrie dan yang keempat adalah AG Hafiz. tahniah buat ke semua peserta lawak solo, terima kasih kerana berjaya menghiburkan hati semua rakyat malaysia pada setiap mingu. good luck dalam industri seni malaysia. Tahniah.

Sekian.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Latest

To Top