Gadget

SELAMAT TINGGAL NOTE 7 !

SELAMAT TINGGAL NOTE 7 !  ||  Bermula kelmarin, setiap peranti telefon bimbit Samsung Note 7 telah di minta untuk di matikan buat selama-lamanya . Demikianlah kenyataan yang di keluarkan oleh Pihak samsung kepada pengguna samsung note 7 . Ia berikutan masalah yang di hadapi oleh peranti samsung note 7 berkenaan .

note 7 tak jual dah ke ?

Agak menyedihkan bagi peminat tegar Samsung apabila terpaksa memulangkan semula samsung note 7 yang mempunyai ciri-ciri yang baik . cumanya masalah bater yang kerap meletup yang akhirnya menyebabkan ia di tamatkan pengeluarannya serta merta. satu tindakan yang bijak dari Samsung yang mengutamakan pelanggan dari keuntungan mereka .

Ya, mereka rugi berbillion-billion dolar kerana masalah samsung note 7 ini dan aku yakin sama ada note 7 merupakan peranti terakhir untuk jenama Note atau mungkin ada lagi note8 dan seterusnya . Persaingan note 7 dengan Iphone 7 kelihatan seperti di menangi oleh iphone 7 kerana masalah yang di hadapi oleh note 7.

Apa-apa pun, keselamatan pengguna lebih penting untuk di jaga. kalau korang dah terbeli note 7, tolong pergi ke samsung centre berdekataan anda untuk tanyakan tindakan seterusnya . Selamat Tinggal Note 7 !

Sekian.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Latest

To Top