Info

IMPIAN SEORANG BLOGGER !

IMPIAN SEORANG BLOGGER ! | Kali ini , aku nak kongsikan perkara yang menjadi impian untuk seorang blogger . Aku tahu ramai yang tak tahu matlamat sebenar dalam berblog. aku berani katakan, fasa blogger menulis kerana minat mungkin sudah terkubur kerana pelbagai peluang yang mampu di raih dengan hanya menjadi blogger.

IMPIAN SEORANG BLOGGER !

Antaranya adalah blogger mampu menjadi income sampingan, bina network dan sebagainya . Tujuan blogger sebenarnya adalah untuk menulis segala-galanya yang mereka mahu berkaitan topik yang mereka . Sebab blog adalah kepunyaan hak individu jadi,terpulang kepada blogger tersebut mencorakkan blog mereka .

Setiap blogger mempunyai impian antara impian mereka adalah agar pembaca blog mereka dapat informasi yang di cari sehingga membawa pembaca blog tersebut ke blog mereka . Ada pula blogger mempunyai impian untuk menguasai media sosial . aku nak jadi abang long kawasan katanya. terpulanglah kepada mereka mengenai impian mereka tersebut.

Satu sahaja aku nak ingatkan, jangan abaikan tanggungjawab kita untuk menyampaikan informasi kepada pengguna. Jangan biarkan mereka tertipu . Kalau nak cari rezeki dengan blog, pastikan tidak menindas orang lain dan sebagainya. semoga amal baik kita di berkati dan di redhai. tak salah untuk mempunyai impian, realisasikanlah impian anda. semoga berjaya .

Sekian.

2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Latest

To Top