Info

LOKASI POKEMON BANYAK DI PULAU PINANG !

LOKASI POKEMON BANYAK DI PULAU PINANG ! |  Selepas beberapa minggu pokemon Go masuk malaysia, Banyak perkara telah berubah seiring dengan demam pokemon go di tanah air kita ini. Sudah pasti yang menjadi tumpuan pemain-pemain pokemon go adalah pokestop untuk kumpul kembali pokeball dan refill balik apa yang patut .

LOKASI POKEMON BANYAK DI PULAU PINANG !

Sudah pasti pokestop menjadi tempat tumpuan dan di pulau pinang, antara lokasi yang menjadi tumpuan adalah di Masjid Acheh berdekatan dengan masjid kapitan keling. Menurut laporan juga ramai yang berlegar di kawasan terbabit kerana bermain pokemon go. dan yang paling seronok adalah peniaga di sekitar kawasan tersebut.

Jualan mereka makin laris dek kerana pokemon Go . Ramai yang berehat di pokestop sambil makan di sana. di tempat korang lokasi mana yang menjadi tumpuan ? ce kongsi sikit. Apa pun, satu ja nasihat aku, hati-hati di mana berada dan hormatlah orang kawasan atau penduduk setempat . jangan main redah ja, ada waktu kena mintak izin ada waktu tak yah minta izin. jangan sombong walaupun kita hanya di situ untuk bermain pokemon .

sekian

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Latest

To Top